Direktlänk till inlägg 30 november 2011
x Pepparkaksdavos (dinkelflingor, naturell yoghurt, rivet päron, pepparkakskrydda som stått och gottat ihop sig under natten i kylskåpet) med plommon och hackade hasselnötter
x Knäckebröd med kokt ägg, basilika och körsbärstomater
När det snart är december och jul gör jag en liten julig touch på det mesta jag äter. Till frukost blev det idag pepparkaksdavos med rivet päron i. Supergott! Till detta mina klassiska äggknäckebröd.
Vad äter ni till frukost idag?
Nu ska jag börja dra mig till skolan, startar dagen med en timme lugn syslöjd, väldigt skönt att starta morgon så (till skillnad från gårdagen då den startades med fyspass på idrotten lite efter kl.8, det var ganska jobbigt, jag gillar att träna men inte så tidigt)
Pepparkakskrydda en blandning på kanel, ingefära, nejlika och kardemumma, kan man ju blanda ihop själv också!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|