Direktlänk till inlägg 6 november 2012
Gjorde en underbar julig gröt nyligen som jag inte har lagt upp:
Pepparkaksgröt (1 portion): Koka upp 1 dl fiberhavregryn, 2 dl vatten, 1/2 mosad banan och 1 tsk pepparkakskrydda. Låt puttra ihop sig till en gröt. Rör ev. i 1 rå äggvita. Toppa med vad du vill, men jag hade keso, kiwi, jordnötssmör och gojibär!!!
Pepparkaksgröten är alltid en favorit i höst/vintertider. Går att göra på en massa sätt, bara att ha i pepparkakskrydda. I den ovan har jag sötat gröten något med mosad banan vilket gör den väldigt len och söt i smaken. Annars älskar jag att skippa bananen och ha i 1 rivet äpple eller päron istället. Även davosgröt på gryn, yoghurt och pepparkakskrydda är en favorit.
Har ni några andra tips på pepparkaksgröter man kan göra?
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|||||
|