Direktlänk till inlägg 19 januari 2013
Dagens middag:
x Lax med kokos, ingefära och citron
x Matig sallad på bladspenat, riven morot, riven squash, majs och röd paprika
Lax med kokos, ingefära och citron (4 personer)
1 dl av det tjocka ur 1 kokosmjölksburk
1/2 tsk torkad ingefära
2 msk citronsaft
4 laxfiléer
salt o peppar
1. Öppna försiktigt en kokosmjölksburk (skaka inte innan), gröp ur 1 dl av det tjockare översta lagret (spara resten i kylskåpet för annan måltid). Blanda den tjocka kokosen med ingefära och citronsaft. Smaka av!
2. Lägg laxfiléerna i en form. Salta och peppra. Fördela över ingefära/citronkokosen.
3. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 15-20 min eller tills fisken är genomgjord!
4. Servera med vad du vill men häll över "kokoskyn" på fisken och tillbehören.
Gott!!!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|