Direktlänk till inlägg 30 april 2013
Men inspiration från Emma har jag idag gjort kokosmugcakes till frukost, men jag ändrade måtten en del, och tillsatte bär och kardemumma. Supergott!
Kokosmugcakes med bär/kardemumma (1 person)
3 msk fiberhavregryn/havregryn
1 msk kokosmjöl
1 msk kokosflingor
1 krm bakpulver
2 krm malen kardemumma
3/4 mosad banan
1 1/2 dl frysta hallon/blåbär
2 msk kokosmjölk
1 ägg
kokosolja/smält smör
1. Börja med att koka bären i en skvätt vatten (för hepatitrisken) i 1 min.
2. Blanda gryn, kokosmjöl, kokosflingor, bakpulver och kardemumma. Rör i banan och bär. Och sist de blöta ingredienserna; kokosmjölk och ägg.
3. Smörj två muggar med kokosolja/smält smör. Häll i smeten i muggarna.
4. Micra på högsta effekt i ca 3-4 min. Ta ut och vänd upp på ett fat.
5. Ät direkt som de är, eller toppa med något. Min topping bestod av resten av den mosade banan, kvarg och mesquite!!
Se tidigare mugcakes där: Chokladbollsmugcakes
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 |
6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|