Sofies Wellness

Alla inlägg den 16 april 2014

Av Sofie - 16 april 2014 17:14


 

Från att vara i kesoyoghurtträsket har jag nu hamnat i smoothieträsket. Det kan nog ha att göra med det fina vädret som gör att jag känner för något mer fräscht och lättare till frukost. Idag när jag gjorde dagens frukostsmoothie fotade jag även för ett stort smoothie inlägg som jag tänker göra, kommer upp inom den närmsta tiden! Här kommer iallafall receptet på dagens smoothie:


Mango- och hallonsmoothie med citron och kanel (1 person): Mixa ihop 1 1/2 dl fryst mango, 1 1/2 dl frysta hallon, 1 dl fryst grönkål, 1/4-1/2 avokado, 1 msk kokosflingor, 2 msk citronsaft, drygt 2 dl valfri sorts mjölk och 1 tsk kanel till en krämig smoothie. Häll upp i en burk/glas/skål och njuuut!


  Jag var inte särskilt hungrig imorse så det blev bara ett ägg till smoothien


Glad påsk på er allihopa! Själv njuter jag enormt av mitt lov. Jag träffar kompisar, slötittar på tv-serier och försöker ta dagarna som de kommer. Så himla välbehövligt innan slutspurten av det här läsåret. Ikväll ska jag packa för imorgon bär det av mot Skåne och mina morföräldrar. Vi hörs där nerifrån nästa gång!


Slutligen vill jag tacka för den respons jag fick på mitt förra inlägg. Den psykiska och inre hälsan är minst lika viktig som den fysiska. Det finns så mycket att säga och skriva om det. Men det är komplicerat och man blottar sig själv ganska mycket när man skriver om det. Jag ska ta och tänka igenom hur jag vill att min blogg ska vara och om jag bara ska lägga fokus på hälsosam mat. Hur jag och min blogg ska framstås i framtiden helt enkelt. Kom verkligen ihåg när ni läser bloggar att det bara är en blogg, alla bloggars inlägg är plockade och vinklade. Man väljer helt enkelt hur man vill framstås och vad som man väljer att skriva om. När jag var yngre var ett stort "misstag" att jag trodde att alla andra bloggare visade sin 100 % sanna bild av sig själva och att hela deras liv var lika perfekt som det ofta framstods på bloggen. Bara en tankeställare!

Sök i bloggen

Translate

Presentation


Välkommen till en blogg skriven av en 18-årig tjej från Stockholm om mat och hälsa! Här inspirerar jag till en hälsosam livsstil som håller på längre sikt utan dieter, kalorier och vikttänk! Jag älskar att testa nya recept och hitta på mina egna, dessa re

Följ bloggen på bloglovin

Nyttigt Gottis

Kontakta mig

                      Mail:

foodandhealthinmyway@yahoo.se

 

Instagram: sooofieee

Fråga mig

116 besvarade frågor

Middagsrecept

Topp-12 "Chokladigt"

 

Inlägg om vikt och kalorier

   

Superfood Guide

Nyttiga frukostmuffins

Kategorier

Vegetariskt

Pannkaksrecept

Andra inspirerande bloggar

Läsarfrågor med svar

Hitta recept

Matbloggstoppen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Arkiv

Bloggar om mat

Matklubbens Topplista

Senaste inläggen

Omröstning

Varför läser du min blogg?
 För recepten
 För frukostinläggen
 För inspirationen
 För bilderna
 För att du känner mig personligen
 Annat (kommentera gärna vad då)
 Det är första gången jag besöker bloggen
 Flera av anledningarna

RSS

Hälsobloggstoppen


Skapa flashcards