Direktlänk till inlägg 5 februari 2014
En av de frukostar som jag ofta gör när jag inte riktigt vet vad jag ska göra är den gröten jag gjorde idag till frukost. Den görs på ett kick och är alltid lika god; jordgubb/kardemummagröt.
Jordgubb/kardemummagröt (1 person): Koka upp 1 dl fiberhavregryn/havregryn och 2 1/2 dl vatten precis som vanligt men låt även 4-7 frysta jordgubbar och mald kardemumma efter smak puttra med. Låt puttra tills gröten är krämig och jordgubbarna är tinade. Ev. kan man röra i 1 äggvita efteråt för extra krämighet. Toppa sedan med vad du vill! Jag körde på kesokvarg, rismjölk, cashewnötter och mullbär...
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 | 20 | 21 |
22 | 23 | |||
24 | 25 |
26 | 27 |
28 | |||||
|