Direktlänk till inlägg 3 augusti 2012
Så min aptit har varit tillbaka idag, vilket betyder en normal middag:
Torsk i kokosmjölk med citron och morötter (4 personer)
4 frysta torskfileer (vi hade 520 g totalt)
salt
400 ml kokosmjölk
saften ur 1 citron
4-5 morötter
citronpeppar
några skivor citron att ha på
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Salta fisken. Lägg i en ugnsäker form.
3. Häll över kokosmjölk och citronsaft.
4. Skala och skär morötterna i "kronor". Lägg i såsen.
5. Häll citronpeppar över hela och gärna även några citronskivor.
6. In i ugnen tills fisken är klar, ca 20-25 min!
Egentligen blir fisken godare om man tinar den först, men vi kom (som vanligt...) på att använda fryst fisk 1 min innan vi (eller jag snarare) skulle börja laga så då hann den ju inte tina.
Till detta åt vi sallad och grönsaker, och så någon gryn/lins/ärt/vi-vet-inte-vad (kan inte italienska...) blandning som är köpt i Italien för evigheter sedan och har varit världens hyllvärmare som äntligen användes upp!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|