Direktlänk till inlägg 1 oktober 2011
Nyttiga frukostmuffins (ca 18 st)
3 dl fiberhavregryn
3 dl dinkelmjöl
1 dl pumpakärnor
1/2 dl rågkross
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
250 kesella (kvarg) lätt 1%
1/2 dl rapsolja
1 dl mjölk
2 ägg
ev. mer pumpakärnor för garnering
1. Sätt ugnen på 225 g.
2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt resten (allt flytande). Rör ihop till en jämn smet.
3. Klicka ut smeten i muffinsformar. Strö över pumpakärnor.
4. Grädda i mitten av ugnen i 15 min!
Jättegoda och enkla att göra!
Ät t.ex med philadelphia, kalkon, keso, paprika och plommontomat
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|