Direktlänk till inlägg 20 december 2011
För ett tag sedan testade jag Skyr blåbär (http://food-and-health-in-my-way.bloggplatsen.se/2011/11/29/6762804-jag-testar-skyr-blabar/I) och den tyckte jag mycket om. Nu har jag även testat den med hallon/granatäpple och den med vanilj och ärligt talat blev jag besviken på båda. De var väl inte direkt äckliga, men jämfört med blåbärs varianten var de inget goda alls. De smakade konstgjort och var alldeles för söta för min smak, det är lite konstigt för jag skulle gissa att den med blåbär har ungefär lika mycket socker i sig. I framtiden nöjer jag mig med min kesella med mosad hallon eller vaniljpulver!
Har ni smakat dessa? Vad tyckte ni?
För er som inte vet vad Skyr är så kan jag berätta det kort här:
En ny sorts yoghurt från Island som är väldigt proteinrik precis som kesella/kvarg. Dock finns den bara med tillsatta smaker tyvärr och inte den naturella som i andra länder. Är krämig som kesella vilket jag tycker är gott och det ger en glassliknande konsistens. Enligt mig är den med blåbär den goda! Finns att köpas i vissa mataffärer i mellanmålsförpackningar på omkring 20 kr st, så det är dyrt!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
||||
|