Direktlänk till inlägg 19 september 2011
x Stekt äppel/kanelgröt med kardemummakesella och några frysta hallon
För er som inte testat att göra stekt gröt, rekomenderar jag detta, framförallt om man gillar gröt. Man kokar bara gröt som vanlig kvällen innan, lägger i en matlåda och låter stå i kylen över natten. Sen på morgonen skär man den i bitar och steker i en stekpanna. Se till att du steker så bitarna blir riktigt krispigt goda. I dagens stekta gröt hade jag även i ett rivet äpple och kanel när jag kokade gröten, det blev jättegott, TESTA!
Nu mot skolan :P
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|