Direktlänk till inlägg 5 september 2011
x Två hembakade skivor bröd med saltrulle, keso och gräslök
x Kefirfil med varma hallon och pumpafrön
Dagens frukost blev idag väldigt lyxig och god. Jag testade på saltrulle på mackan och det var gott men smakade nästan som vanlig skinka, bara lite saltare. Kefirfilen var också "ny" för mig, smakade också nästan som vanlig fil men inte riktigt, svårt att beskriva med ord. Skillnaden med kefirfil och vanlig fil är att de har olika bakteriekultur.
Nu ska jag bege mig mot skolan, ha en fin dag!!!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|