Direktlänk till inlägg 4 november 2011
x Fiberhavregrynsgröt (på fiberhavregryn, vatten, några msk finhackade nötter och 1 ägg) med blåbär, skivad banan och mjölk
Efter att ha läst på så många andra matbloggar om att man kan blanda i ägg i gröten så tänkte jag, why not? Jag brukar ändå nästan alltid äta ett kokt ägg till, så egentligen borde det för mig vara mycket enklare att slippa koka det ägget utan ha den i gröten istället. Först blev jag besviken för jag tyckte gröten fick en äcklig eftersmak av kokt ägg och det är inte så gott blandat med grötsmaken. Men sedan försvann det och jag började gilla smaken. Att ha ägg i gröten kommer jag nog att ha igen. Om ni ska testa glöm inte att blanda i det råa ägg efter gröten är kokad och sen kan det stå lite på eftervärmen och gegga ihop sig. Förövrigt kan jag tipsa om att det är sjukt gott att blanda i några finhackade msk nötter!
Denna frukost kan jag också meddela var mycket godare än gårdagens som bestod av två vita frallor med en massa smör, ost och skinka och den åts halv 4 i en polsk sliten bil utan säkerhetsbälte medan den körde genom ett dimmigt och grått Polen
Nu blir det plugg!!!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|