Sofies Wellness

Direktlänk till inlägg 28 maj 2012

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det...

Av Sofie - 28 maj 2012 07:46


... bloggens födelsedag. Hurra hurra hurra! 1 år idag :D


Jag borde väl ha fixat ett stort och maffigt inlägg eller haft någon rolig tävling. Har jag det? Nej, jag hade nästan glömt bort det haha. Vill bara tacka alla om läst, kommenterat, tipsat och frågat på min blogg. För det hade varit väldigt tråkigt att blogga om ingen gjorde det. Kul är det iallafall att blogga. Dock skulle jag nog inte vilja veta hur mycket tid jag har lagt ner senaste året på bloggen, antagligen skrämmande mycket... Det är ju som ett deltidsjobb!


Sen har jag några frågor som jag skulle bli glad om så många som möjligt svarade på. Hur länge har ni läst bloggen? Vad var det som ni fastnade för så att ni fortsatte läsa (eller är det första gången ni är här nu)? Är det något särskilt ni skulle vilja se/läsa mer om? Var bor ni (kan vara väldigt ungefärligt om ni vill det) och hur gamla är ni (kan också vara väldigt ungefärligt)? För det vore kul att veta lite mer om vilka som läser bloggen.


Hursomhelst, ni ska få dagens frukost, denna gång tipsad av S:


 


x Havregrynsröra med apelsinsaft, valnötter och gojibär


Havregrynssörja (1 portion): På kvällen blötlägg 1 dl havregryn i vatten. På morgonen krama ur allt vatten. Och blanda med 1 grovrivet äpple, 1 1/2 dl keso, 1 dl naturell yoghurt. Toppa med saften ur 1 apelsin, och ev. något mer t.ex valnötter och gojibär!


Väldigt gott, påminner väldigt mycket om davosgröt, då man istället låter havregrynen svälla i yoghurt istället över natten, som man inte heller av på morgonen :)

 
 
Ingen bild

:D

28 maj 2012 08:22

Jag tycker om att läsa om allt på din blogg haha :P Jag lever som dig och inspireras till att laga olika saker, ibland tappar man inspiration men då tittar man in här och finner ny :) Jag är 17 år och bor i Skåne och jag läst din blogg sedan ett par månader tillbaka, sen februari tror jag :) Fortsätt blogga!!! :)

 
frida

frida

28 maj 2012 08:23

Tycker din blogg är kanon bra och jag fastnade för den för att du skriver ur en hälsosam synvinkel då jag själv har trubbel på den fronten! Tycker det är galet inspirerande att se allt man kan äta och ändå må så fruktansvärt bra! Du har en jätte bra blogg, fortsätt i den här stilen! :)

http://fridakantojarvi.blogg.se

 
Sally

Sally

28 maj 2012 08:52

Grattis! Gillar din inställning och recept! Har nog läst ganska länge, det är jag som tipsade SvD om dig och liknande ;) tycker du är väldigt duktigt! Är själv 18 och bor i Stockholms området ;) fortsätt som du gör tycker jag!

http://Www.skippanudlarna.com

 
Ingen bild

CA

28 maj 2012 09:38

Grattis bloggen! ;) Jag började läsa din blogg ganska nyss, kanske 3-4 månader sen? Men ÄLSKAR den verkligen. Såå bra! Väldigt inspirerande. Det jag fastande för på bloggen var att dina måltider var så varierande, vilket jag själv tycker är väldigt svårt och försöker göra så mycket som möjligt med mina egna måltider. Gillar din hälsosamma inställning till kost och träning och dina recept är perfekta i min vardag då jag själv har samma syn på kost och träning. Gillar recepten, variationen på maten, upplägget, bilderna, tipsen, jaa det finns inget som är mindre bra! Du är grym, fortsätt som du gör! (är 21 år och bor utanför Göteborg)

 
Ingen bild

malin

28 maj 2012 11:44

Grattis sofie med din fina blogg!

Jag heter Malin och är 17år från Halmstad. Tycker så mycket om din blogg. Har tidigare levt väldigt hälsosamt och är på väg tillbaka igen med mycket hjälpa pga din blogg. Är svårt sjuk i bulimi men försöker komma tillbaka och leva ett hälsosamt liv igen, för då mår man bättre. Fortsätt blogga som du gör, för du har så mänga bra tips och recept, du har iaf mig som din toppläsare! :D

 
ANNA

ANNA

28 maj 2012 12:25

Åh, grattis till en kanonfin blogg :) Jag fastnade för dina recept och inspirerande frukostar. Varje gång man tittar in har något nytt spännande ploppat upp! Jag har nog läst din blogg i ca ett halvår, och den blir bara bättre för varje dag ;) /tösabit på 18år från lund

http://lidenmentuff.blogspot.com

 
Linn

Linn

28 maj 2012 12:38

Det ser ut som en riktigt god frukost! Jag älskar frukost :D

http://morningdiaries.blogg.se

 
Ingen bild

an

28 maj 2012 14:58

från uppsala och läst bloggen ett par månader. rolig och inspirationsrik blogg:) men önskar bättre svenska.

 
elina

elina

28 maj 2012 15:35

Jag har läst din blogg i ca. 3 månader nu!
jag såg att du försökte äta väldigt nyttigt, så som jag också försöker göra varje dag.. men visst slinker det ner en och annan chokladbit lite då o då men nångång måste man får unna sig lite gotta!
Jag skulle vilja att du visar lite mer vanliga frukostar, tycker dom är lite komplicerade då man inte har alla ingredienser hemma också börjar man skolan 8.00 då kan man inte ställa sig och göra nån komplicerad frukost!

Jag bor i Sundsvall och är 14 år gammal! :)

http://www.youngphotografer.blogg.se

 
sara

sara

28 maj 2012 15:38

din blogg är jättebra :) Grattis bloggen, och grattis Sofie för en sån fin blogg :)

http://misssteinholtz.blogg.se

 
camilla

camilla

28 maj 2012 15:53

vad kul, tänk vad fort tiden går :) min är typ 1,5 år nu:O

jo tack min vecka har vart kanon. mkt plugg, jobb osv :) samt eurovision såklart:D hur var din vecka?

kraam

http://resanupp.devote.se

 
Rebeccas

Rebeccas

28 maj 2012 16:25

Grattis till dig och din fina blogg :D
Jag heter Rebecca och är också intresserad av mat, snart 17 år, bor en bit norr om Stockholm och har läst din blogg i några månader nu. Gillar den jättemycket och hoppas du fortsätter blogga och att det blir flera födelsedagar för bloggen!
Kram på dig!
Rebecca

http://denksam.blogg.se

 
The Daily Meals

The Daily Meals

28 maj 2012 16:43

Grattis bloggen!
Har läst den regelbundet i ett par månader men till och från i kanske ett halvår.
Fastnade nog för bloggen eftersom jag är väldigt intresserad av mat och för att dina recept är så uppfinningsrika!
Jag tycker att det är en perfekt blandning av allt i bloggen!
Jag bor norr om Ystad och söder om Treriksröset skulle man väl kunna säga... ;)
Tack för all inspiration, hoppas att det blir minst ett år till :D

http://thedailymeals.blogspot.com

 
Ingen bild

tilde

28 maj 2012 17:29

jag har läst bloggen i en månad eller två. fastnade mest för din sunda inställning till mat & träning - du har en bra balans mellan nyttigt och njutning (&visar att de kan vara samma sak).

vore kul om du skrev lite mer om din träning - t.ex hur en vanlig vecka ser ut/hur du varvar dina pass osv. och gärna mer middagsrecept!

jag bor i stockholm och är 19.

tack för en toppenblogg!

 
Ingen bild

Therese

29 maj 2012 08:00

Jag är 20 år och bor i göteborg. har känt till din blogg i ett halvår ungefär men har börjat läsa den mer frekvent de sista 3-4 månaderna.

Svårt att sätta fingret på varför jag återvänder, men jag tror att du har det lilla extra helt enkelt.

Kram till dig fina du.

 
Frida

Frida

31 maj 2012 17:02

Jag är 17 år bor ca50minuter utanför Stockholm har läst din blogg i ungefär 1månad och jag gillar också att äta nyttigt så därför läser jag din blogg. :)

http://fridiifrida.blogg.se

 
Ingen bild

S

31 maj 2012 19:53

Åh, vad roligt att du testade frukosten! Jag älskar din blogg!
Kram

Sofie

1 juni 2012 11:19

Tack :) kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 3 november 2014 21:10


  Japp, jag låter bloggen vila ett tag nu dvs jag tar någon form av bloggpaus på obestämd tid. Energi att lägga på bloggen finns inte riktigt där för mig. Antingen vill jag göra min blogg bra och skriva regelbundet eller så vill jag inte skriva all...

Av Sofie - 18 oktober 2014 15:48

  Inställda planer med en kompis ledde till att jag hängde med familjen och ett par familjevänner ut i skogen idag. Vi hittade en massa svamp och njöt av naturen.           Självklart hade vi med oss matsäck i våra ryggsäckar! På mina mackor...

Av Sofie - 17 oktober 2014 08:00


  Här har ni veckans fredagslista:   1. MIN MORGONSTUND är något jag högt prioriterar. Till för bara några månader sedan ingick det bara att göra en smarrig frukost och äta den i lugn och ro. Nu går jag faktiskt upp ännu tidigare för att börja ...

Av Sofie - 16 oktober 2014 20:20


  Hej allihopa! Som ni säkert har märkt har jag tagit en spontan bloggpaus senaste veckorna. Främst pga bloggtorka och att mycket annat i mitt liv har tagit tid. Men nu är jag tillbaka och tänker så smått börja skriva igen. Vad är ni intresserade a...

Av Sofie - 3 oktober 2014 08:00

  Låt mig presentera veckans fredagslista:      1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...

Sök i bloggen

Translate

Presentation


Välkommen till en blogg skriven av en 18-årig tjej från Stockholm om mat och hälsa! Här inspirerar jag till en hälsosam livsstil som håller på längre sikt utan dieter, kalorier och vikttänk! Jag älskar att testa nya recept och hitta på mina egna, dessa re

Följ bloggen på bloglovin

Nyttigt Gottis

Kontakta mig

                      Mail:

foodandhealthinmyway@yahoo.se

 

Instagram: sooofieee

Fråga mig

116 besvarade frågor

Middagsrecept

Topp-12 "Chokladigt"

 

Inlägg om vikt och kalorier

   

Superfood Guide

Nyttiga frukostmuffins

Kategorier

Vegetariskt

Pannkaksrecept

Andra inspirerande bloggar

Läsarfrågor med svar

Hitta recept

Matbloggstoppen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Arkiv

Bloggar om mat

Matklubbens Topplista

Senaste inläggen

Omröstning

Varför läser du min blogg?
 För recepten
 För frukostinläggen
 För inspirationen
 För bilderna
 För att du känner mig personligen
 Annat (kommentera gärna vad då)
 Det är första gången jag besöker bloggen
 Flera av anledningarna

RSS

Hälsobloggstoppen


Skapa flashcards