Direktlänk till inlägg 16 augusti 2011
Igår bakade jag ett fröknäckebröd som blev jättegott, här är receptet:
Fröknäckebröd
2 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl pumpafrön
1/2 dl solrosfrön
4 dl vatten
salt
1. Blanda allt och låt stå och bli geleaktigt i 3 timmar.
2. Bre ut allt på en form med bakplåtspapper och toppa med salt.
3. Låt stå i ugnen på 150 g i ca en och en halv timme. Öppna luckan då och då för att släppa ut fukt.
4. Skär upp i bitar och låt svalna.
Receptet har jag tagit från en blogg för någon vecka sedan, tyvärr har jag glömt vilken så jag kan inte länka den personen som tack för receptet
Efter ugnen, uppskuret i bitar
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|