Hej! Har läst din blogg hur länge som helst och tycker verkligen att den är super. Ända sedan höstterminen drog igång har jag börjat misstänka att vi nu går på samma skola. Vet inte om du skrivit ut det, men visst är det Kungsholmen du går på?? I så fall, varmt välkommen och du ska veta att du har en hel del fans i korridorerna ;)
Hej tack! :) Jo jag går på Kungsholmen. Jag har inte skrivit det rakt upp och ner på bloggen, men om man känner till skolan så kan man nog förstå det med alla små ledtrådar jag skriver om vad jag gör i skolan :P Vad kul, om du ser mig i korridorerna får du gärna komma fram och hälsa (fast jag måste ju erkänna att det skulle vara lite nervöst för min del hihi) :D
Krobulta
30 september 2012 12:07
Funderar du på att ha en ssk avdelning för "ha med i en låda till jobbet mat"?
Det finns en kategori som heter matlåda med mat som jag haft med i matlåda. Dock äter jag sällan matlåda eftersom jag får lunch i skolan. Men annars fungerar många av mina vanliga recept att laga till matlådor också :)
Malin
11 september 2012 08:40
Sofie! Hur lyckas du mala ned nötter och frön till ett mjöl? Jag letar efter en matberedare som kan göra just detta. Tips? Mvh Malin
Hej! :) Jag bara slänger ner nötter och frön i den matberedare vi har hemma och det är mjöl på ca 15-20 sek. Jag har faktiskt inga tips på matberedare. Den vi har hemma har alltid funnits här hemma sålänge jag kan minnas :D
elin
9 september 2012 22:16
du anv'nder väldigt ofta endast vitan i äggen. jag undrar vad du gör av gulan då? du slänger vell den inte?!
Tyvärr slänger jag. Inte miljövänligt jag vet, men ibland får äggulan bara inte komma med. Det finns så få saker man kan göra med gulan, förutom att typ ha med i en omelett. Har du några tips på vad jag kan göra med gulan får du gärna tipsa :) Jag tycker inte om att slänga den, särskilt när det är så mycket bra näring i
Freja
7 september 2012 15:13
Hej! Vilken fin blogg! Vad kul att jag äntligen hittat en tjej i min ålder med samma intresse för nyttig och hälsosam magt! Supe rfin blogg! Var bor du? :D Kram Freja!
Hej :D Vad kul men någon med samma intresse i samma ålder, det finns inte så många... Jag bor i Stockholm, och du? Om du vill kontakta mig mer gör det på foodandhealthinmyway@yahoo.se Jag tycker det är kul att hålla mejlkontakt med likasinnande i min ålder :D Kram!
elin
6 september 2012 20:14
hej jag förstår nte riktigt vad raw food är?? gillar din blogg=D
Tack :D Man äter en vegetabilisk kost dvs vegetariskt och inga mejeriprodukter. Dessutom får man inte värma maten mer än 45 grader för då bryts enzymerna i maten ner. Inget diet som jag skulle kunna följa, eller skulle "rekomendera" men det finns många roliga raw food recept att testa och äta ibland :D
Evelina
31 augusti 2012 13:36
Hejsan! Jag är också väldigt intresserad av mat lagning och bakning på ja ett hälsosammare sätt! Och är 16 år, så var roligt att se någon med samma intresse på det sättet! Kom precis in på din blogg för första gången och tycker den är super bra! Jag har letat efter en mat blogg som passar mig när det gäller maten och att testa nya saker! Och din är helt perfekt tycker jag genom att bara titta på dom 3 första sidorna! Så har jag en fråga om muffinsarna du gör om jag kan göra dom i ett muffinsjärn? För jag kan inte ställa in värme eller så på den, men tror du att det fungerar? Det var riktigt roligt att hitta din blogg iaf! HejSvejs! :D
Hej tack vad kul med någon likasinnad i samma ålder :D Välkommen hit! Angående din fråga, jag vet ärligt talat inte vad ett muffinsjärn är så jag kan inte svara på din fråga :)
Tack :D Jag har gillat det nu i ca 1 och 1/2 år! Jag kommer på mycket själv men läser dagligen liknande bloggar som jag får inspiration ifrån men alltid om jag tar någons recept så skriver jag det och länkar till den personen :)
Haha tack :) Jag har sett liknande svenska varianter på mina microfrukostmuffins med morotskakasmak. Jag har tänkt testa det. Men ändå tack för tipset :)
Välkommen till en blogg skriven av en 18-årig tjej från Stockholm om mat och hälsa! Här inspirerar jag till en hälsosam livsstil som håller på längre sikt utan dieter, kalorier och vikttänk! Jag älskar att testa nya recept och hitta på mina egna, dessa re
Varför läser du min blogg?
För recepten
För frukostinläggen
För inspirationen
För bilderna
För att du känner mig personligen
Annat (kommentera gärna vad då)
Det är första gången jag besöker bloggen
Flera av anledningarna