Bulgur är förkokt och krossat durumvete. Vad menar du med brunt ris, menar du fullkornsris eller råris (som är "brunare" än basmati, långkornigt och jasminris)? Sen beror det på vad du menar med nyttigt. Men bulgur är mer fiber och proteinrikt än t.ex fullkornris så på det sättet är det bättre.
Thesa
5 oktober 2011 14:48
Kyckling marinaden later mycket god, har du fler marinad ideer? Thesa
Tack så jättemycket :) Haha jag går ut 9an i år, jag kanske ska strunta i gymnasiet och jobba som personlig kok istället ;) eller kanske inte
Välkommen tillbaka för mer inspiration kram/sofie
sara
31 augusti 2011 17:36
Hej Sofie!
Har nu besökt din blogg där det finns super mycket gott att laga. Jag ska pröva på att tillaga fläskfilerätten med mozzarella och tomater någon kväll. Såg supergott ut. Må så gott faster Sara
Haha nej jag är ingen ängel, men det var snällt sagt :) Och vill du veta min stora hemlighet, så kommer maten från ICA (inte himlen) och är tillagad här i min familjs kök ;)
Välkommen till en blogg skriven av en 18-årig tjej från Stockholm om mat och hälsa! Här inspirerar jag till en hälsosam livsstil som håller på längre sikt utan dieter, kalorier och vikttänk! Jag älskar att testa nya recept och hitta på mina egna, dessa re
Varför läser du min blogg?
För recepten
För frukostinläggen
För inspirationen
För bilderna
För att du känner mig personligen
Annat (kommentera gärna vad då)
Det är första gången jag besöker bloggen
Flera av anledningarna