Direktlänk till inlägg 1 februari 2014
Förra veckan gjorde jag en underbar middag med kycklingbiffar, matkorn, ugnsrostad aubergine och blandsallad. Här kommer receptet på biffarna:
Kycklingbiffar med oregano och fetaost (4 personer)
500 g kycklingfärs (eller mixa kycklingfiléer till färs)
1 ägg
2 stora pressade vitlöksklyftor
1 msk torkad oregano
100 g smulad fetaost
2-3 msk tomatpure
1/2 tsk salt
1. Blanda ihop allt i en bunke. Forma smeten till klumpar.
2. Sätt på ett par stekpannor med olja i. Lägg i kycklingklumparna i stekpannorna och tryck ut till biffar.
3. Stek biffarna på medelvärme så att de får fin färg och genomsteks!
Recept på ugnsrostad aubergine kommer upp inom snar framtid!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 | 20 | 21 |
22 | 23 | |||
24 | 25 |
26 | 27 |
28 | |||||
|