Direktlänk till inlägg 11 augusti 2013
Dagens frukost:
x Mini persikapaj med kakao/hallonröra, jordnötssmör och hasselnötssmör
Tidigare i veckan gjorde jag en mini äpplepaj till frukost. Idag använde jag mig av det grundreceptet men fokuserade på smakerna persika, vanilj och kokos. Blev en jättegod och lyxig söndagsfrukost!
Mini persikapaj (1 person)
1 persika
3/4 dl fiberhavregryn/havregryn
2/3 dl vatten
1 msk kokosflingor
3 krm vaniljpulver
2 msk keso
1 ägg
1/2 mosad banan
Såsen: Hallon+kakao+kvarg+keso
1. Hacka persikan i små bitar. Blanda ihop med gryn, vatten, kokosflingor, vaniljpulver, keso, ägg och banan.
2. Lägg smeten i en ugnssäker mindre form. Grädda i ugnen på 225 grader i ca 10-12 min.
3. Blanda ihop hallon, kakao, kvarg och keso efter smak till en röra. Toppa med pajen med detta och ev. något nötsmör!
Idag är jag ledig från jobbet. Planer är änsålänge att bege mig en sväng till gymmet, fortsätta rensa/städa mitt rum och sedan umgås med min moster från andra sidan Atlanten som flyger hem imorgon! Ni får ha en bra söndag ni med vad ni nu än gör eller är någonstans!!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|