Direktlänk till inlägg 21 maj 2013
Kycklingen ovan ser inte alls märkvärdig ut. Men smakmässigt var den det. Jag tycker om dijonsenap, och jag tycker om balsamvinäger. Så när jag skulle laga denna rätt stod jag i valet och kvalet, skulle jag smaksätta kycklingen med dijonsenap eller balsamvinäger? Till slut bestämde jag mig för att "go wild" och ha i båda. Och tro det eller ej, det passade bra ihop smakmässigt. Tänk att något så enkelt, kan bli så bra. Bra vardagsmat:
Kyckling i sky av dijonsenap, balsamvinäger och champinjoner (3 personer)
ca 400 g kycklingfile
7 champinjoner
1 msk dijonsenap
1 tsk balsamvinäger
salt o peppar
1. Skär kycklingen i mindre bitar. Bryn i en stekpanna.
2. Skölj och skär champinjoner i mindre bitar. Stek med kycklingen.
3. Rör i dijonsenap och balsamvinäger. Låt "puttra" ihop tills kycklingen är genomstekt.
4. Smaka av med salt och peppar!
Med quinoa, sallad och kokt broccoli!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 |
28 |
29 | 30 | 31 | |||||
|