Direktlänk till inlägg 15 april 2013
Till frukost idag fick det bli en lyxig bägare med flera olika lager. Supergott!
Hallon/kaffeyoghurt: Blanda ihop 1 dl hallon (som kokat i 1 min pga misstankar av hepatit i frysta bär), 1 1/2 dl naturell yoghurt och 1 msk kokat kaffe.
Hasselnötsmörskesokvarg: Blanda ihop 1/2 dl keso, 1/2 dl kvarg och 1 msk hasselnötsmör (eller annat nötsmör).
För den lyxigare bägare (1 person): Häll i ett stort glas halva hallon/kaffeyoghurten, 1/2 dl valfri granola/müsli/gryn, halva hasselnötsmörskesokvargen, resten av hallon/kaffeyoghurten, 1/2 dl valfri granola/müsli/gryn, resten av hasselnötsmörskesokvargen och slutligen lite granola/müsli/gryn på toppen!
Paulúns müsli älskar jag, den har vi alltid hemma. Men för flera månader har han även börjat sälja en nyttigare granola. Den har jag velat pröva hur länge som helst, men den säljs inte i så många mataffärer och i de som den gör det har den oftast varit slut. Igår lyckades pappa iallafall komma över att paket när han var och storhandlade. Och som jag misstänkte var den jättegod. Rekommenderas! Finns två andra varianter av granolan som jag också vill pröva.
Idag är det måndag och jag har studiedag. Men jag ska faktiskt provjobba. Både kul och spännande, och så lite nervöst såklart. Men det kommer nog gå jättebra :D
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 |
6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|