Direktlänk till inlägg 6 mars 2013
Bodycomfs "blanda-ihop-lite-in-i-ugnen-mat" igår såg/lät så gott så jag gjorde en liknande variant till middag. Blev supergott:
Lax i krämigt kokos/tomat/svamptäcke (4 personer)
4 tinade laxfiléer
salt o peppar
1 burk kokosmjölk (ca 400 ml)
3/4-1 dl tomatpure
2-3 tsk paprikapulver
3 krm chilipulver
4 champinjoner
1/2 purjolök
7-8 soltorkade tomater
1. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Salta o peppra.
2. Blanda ihop kokosmjölk, tomatpure, paprikapulver och chilipulver i en skål.
3. Skiva champinjoner. Hacka purjolök. Skär soltorkade tomater i mindre bitar. Rör ner champinjoner, purjolök och soltorkade tomater i kokosröran. Smaka av.
4. Häll över kokosröran som ett täcke över laxen.
5. In i ugnen på 200 grader i ca 20 min. Servera med vad du vill!!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 | |||
|