Direktlänk till inlägg 18 februari 2013
I lördags till middag åt vi panerad spätta. Istället för att panera mina i vetemjöl, ägg och ströbröd panerade jag mina såhär:
Först saltade och pepprade jag mina spättafiléer (det går såklart med vilken fisk som helst i tunnare skivor). Sedan rullade jag runt dem i havregrynsmjöl (dvs havregryn som jag mixat till mjöl). Sedan doppade jag dem i uppvispat ägg. Efter det rullade jag runt dem i havregrynsmjöl som denna gång även blandats med sesamfrön. Slutligen kryddade jag mina med en massa torkad basilika. Stek i smör för godast smak och krispigast panering!!!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | ||||||
|