Direktlänk till inlägg 28 november 2012
Dagens middag:
Vit fisk med dragon, citron och vitlök (4 personer)
ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra)
salt och olivolja
drygt 1/2 dl saft ur 1 citron
2 tsk torkad dragon
2 pressade vitlöksklyftor
1. Salta fisken. Häll en skvätt olivolja i botten av en ugnssäker form. Lägg i fisken. Ringla över en skvätt till olivolja.
2. Häll över citronsaft, dragon och vitlök.
3. Sätt in i ugnen på 175 grader i ca 15 min (kanske 20 min om man har tjockare bitar)!
Inte så mycket att säga om denna rätt, väldigt gott!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|||||
|