Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012
Kvällens middag:
Kryddig torsk med citron/basilika bulgur (4 personer)
600 g färsk torsk
salt o peppar
1 ägg
1 tsk paprikapulver
1/2 tsk chilipulver
2 dl bulgur
4 dl vatten
1 citron
1 msk torkad basilika
1. Koka upp bulgur, vatten, saften ur citronen och basilika i en kastrull. Låt puttra med lock på svag värme tills allt vatten kokat bort.
2. Salta och peppra fisken.
3. Vispa ihop ägget i en skål tillsammans med paprikapulver och chilipulver med en gaffel. Doppa fisken i kryddägget.
4. Stek sedan fisken i smör på bägge sidor så att de får färg och genomsteks.
5. Servera tillsammans med bulgurn!
Faktiskt en supersnabb rätt, det går under en kvart :D
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 |
24 | 25 |
26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|