Direktlänk till inlägg 15 september 2012
Det här har jag tänkt att göra länge och idag till lunch blev det av. Supergott:
Currykyckling med rödbets/blomkåls "couscous" (2 personer)
2 lagom stora kycklingfiléer
curry o salt
4-5 dl riven rödbeta
3-4 dl riven blomkål
basilika o salt
60 g fetaost
2 avokado i bitar
3 msk solroskärnor
1. Skär kycklingen i mindre bitar.
2. Bryn i en stekpanna och låt genomstekas. Häll curry och salt över.
3. Skala och riv rödbetor. Finriv blomkål.
4. Koka riven rödbeta och blomkål i lättsaltat vatten i ca 1-2 min. Häll av vattnet och smaka av med basilika och ev. mer salt.
5. Lägg kyckling och rödbets/blomkåls "couscous" på två tallrikar. Smula över fetaost (jag missade tyvärr detta då den var slut hemma), toppa med solroskärnor och ha avokado till!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|