x Powersmoothie på en persika, några jordgubbar, en bit fryst banan, kokosmjölk, en stor bit färsk ingefära och carobpulver (går att byta ut mot kakao)
x Yoghurtblandning på 1 dl naturell yoghurt, 1 dl keso, 1 dl kesella, lite vaniljpulver och lite mesquitepulver toppat med rostade nötter/frön, hampafrön och gojibär
Godmorgon, känns som denna helg har gått jättefort och nu är det bara söndagen kvar. Och jag ska spendera min söndag med något jag inte gjort på månader, plugga! Känns lagom kul. Men det är bara att köra igång, kommer iallafall få en paus då jag ska spela tennis senare, och sedan vill jag extremt gärna testa att baka det där bananbrödet jag läst så mycket om (det kan ju få vara någon form av belöning när jag är klar) och sedan kanske jag ska hänga med några kompisar på bio ikväll. Så det kan nog bli en helt okej söndag iallafall :D
Vad ska ni hitta på idag? Och har ni ätit någon smaskig frukost som ni kan tipsa mig om?
Sofie
17 september 2012 20:07
Förlåt för sent svar, du kan läsa om det här med en nypa salt eftersom de såklart vill sälja sin produkt:
http://www.ravarubutiken.se/torkad-frukt-och-sotning/carobpulver-100-g.php
Ann
2 september 2012 11:17
Skulle du möjligtvis kunna skriva ner receptet på bananbrödet, vill verkligen göra det men har inte hittat något bra ännu... Och recepten som
Du lägger upp är alltid super! :)
Sofie
3 september 2012 22:29
Finns uppe nu :)
Emelie
2 september 2012 14:29
Hur mycket kokosmjölk? Och kakao? :) vill testa denna!
Sofie
3 september 2012 22:27
Jag måttade inte exakt men skulle tippa på ca 3 msk kokosmjölk och 1 dryg msk kakao
nettan
2 september 2012 16:21
Hej,
Älskar att se dina recept på maträtter men skulle du inte kunna göra ett inlägg med tips på hur man kan göra olika ugnsrostade grönsaker och rotfrukter. Alltså tips på vilken blandning man kan göra, vilka kryddor, hur länge ska dessa vara i. Gärna enkla recept där man inte behöver så mycket special kryddor :)
Sedan har jag en fråga jag ser du äter mycket matvete/matkorn, bulgur etc. brukar du koka de som vanligt eller använder du någon kryddor speciellt i det? Och vilken typ av bas äter du(svart ris, vildris, bulgur etc) skulle vara kul om du kan tipsa om det :D
Sofie
17 september 2012 20:04
Hej :) Jag har gjort några sådanna inlägg nyligen som du önskar ovan :)
Angående kornen/bulgur så kokar jag oftast som vanligt, ibland med krossade tomater och någon krydda som basilika. Och jag gillar i stort sett alla baser och brukar variera mellan de flesta som finns i mataffären. Men favoriterna är bulgur, kamutvete och matvete,
Sarah
2 september 2012 22:11
Såhär i hösttider tycker jag gröt är gott till frukost- inget slår favoriten blåbärs- och kanelgröt med banan och iskall sojamjölk! :P Fast din ser inte dum ut den heller.... :P
http://finefoods.tumblr.com
Sofie
3 september 2012 22:27
tack :)