Direktlänk till inlägg 25 januari 2012
Ni har kanske märkt att i mina recept så har jag i t.ex en bit tärnat äpple eller saft från 1/2 lime, alltså inte hela livsmedlet? Ni kanske undrar vad jag gör med det som blir över? Såhär ser iallafall en del av vår köksbänk ut, bitar av frukt och grönsaker. Här slängs minsann ingenting. Vi låter det ligga på köksbänken och sen är det bara att ta därifrån nästa gång man ska göra något. Äckligt kanske en del tycker. Visst änden på frukt/grönt kan bli äcklig efter någon timme, men det är bara att skära bort det yttersta. På morgonen tar jag ofta en halva banan/äpple till min frukost och sen tar mamma andra halvan till sin yoghurt.
Hur gör ni angående sådanna här saker? Slänger?
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|