Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011
Ser inte underbart gott ut på bild, men jag lovar att det smakar det
Kyckling i tomat/currysås (4 portioner)
ca 450 g kycklingfile
1 msk soya
1 gul lök
1,5 tsk curry
1 tsk paprikapulver
1 tsk malen ingefära
3 dl krossade tomater
2 dl vatten
1 kycklingbuljongtärning
1-1,5 msk soya
1. Skär fileerna i mindre bitar och lägg i en bunke och marinera med 1 msk soya.
2. Skala och finhacka löken. Fräs löken utan att den tar färg i rapsolja i en stor kastrull. Tillsätt curry, paprikapulver och ingefära. Rör hela tiden så att det inte bränner fast.
3. Häll på krossade tomater, vatten, buljong och soya. Låt koka upp. Tillsätt kycklingen, och låt småkoka i ca 20-25 min.
4. Smaka av med kryddorna i receptet och ev. salt.
5. Ät tillsammans med råris och en sallad!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|